به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

سیلیکون پاور برنده جایزه نوآوری ملی تایوان شد

کمپانی سیلیکون پاور، دو جایزه معتبر نوآوری و خلاقیت ملی 2014 تایوان را برای دو فلش Firma F80/Jewel J80 و Unique 510/Jewel J05‌، دریافت کرد.
کد خبر: ۴۲۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰
SiliconPowerLogo.jpg

خبر اقتصادی - هیئت داوران این جشنواره اعلام کرد: محصولات سیلیکون پاور با استانداردهای ایمنی متعدد سازگار است و کسب جوایز طراحی بین‌المللی مانند جایزه طراحی reddot2014‌، جایزه طراحی پین طلایی 2013 و Taiwan Excellence Award 2014 تایید‌کننده این موضوع است.

به گزارش ایسنا، فلش مموری‌ Firma F80 USB 2.0‌، Jewel J80 USB 3. حالت مدوری دارد که امکان اتصال آن به دسته کلید را فراهم می‌کند؛ سطح این محصولات در برابر خش و اثر انگشت مقاوم است.

فلش مموری Unique 510 Jewel J05 به شکل قفل و با رنگ‌های روشن ساخته شده و طراحی خاص آن مانع از گم شدن در این محصول می‌شود‌.

هر دو مموری یاد شده به صورت انحصاری توسط شرکت داده‌پرداز رایانه متین، نماینده انحصاری سیلیکون پاور در ایران توزیع می‌شوند.
captcha