به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

رشد 57 درصدی صید کیلکا در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: در آذرماه امسال بیش از 2300 تن ماهی کیلکا در استان صید شده است.
کد خبر: ۴۱۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۵
02-68.jpg

خبر اقتصادی - حسن حبیب‌نژاد اظهار کرد: آذر سال گذشته حدود 1477 تن ماهی کیلکا صید شد. صید کیلکا در آذر سالجاری از نظر ارزش اقتصادی 43 درصد و از نظر وزنی 57 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته حدود 10 هزار و 48 تن ماهی کیلکا از دریا صید شده بود، افزود: از ابتدای فصل صید تاکنون بیش از 11 هزار و 650 تن ماهی کیلکا صید شده که از لحاظ وزنی 16 درصد افزایش داشته است.

حبیب‌نژاد با بیان اینکه 2188 تن از ماهی کیلکا صید شده در آذر سال جاری به مصرف پودری رسیده است، خاطرنشان کرد: 131 تن از ماهی کیلکا صید شده به مصرف انسانی رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 19 درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: از ابتدای فصل صید تاکنون 10 هزار و 966 تن ماهی کیلکا به مصرف پودری و 689 تن به مصرف انسانی رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد رشد داشته است.
captcha