مدیرعامل بانک صادرات از راه اندازی بیمه سرمد در آینده نزدیک خبر داد و افزود : با تدابیر اندیشیده شده و با توجه به ظرفیت های در نظر گرفته شده این بیمه جزء بیمه های برتر از لحاظ میزان پرتفوی در سطح کشور خواهد شد.
ب
به گزارش بانکیا مهندس پیشرو با اشاره به عملکرد این بانک در بخش های مختلف تصریح کرد : با تلاش و کوشش کارکنان این بانک، EPS سال 91 در دوره 6 ماهه اول تحقق پیدا کرده و عملکرد مطلوب این بانک در امر مدیریت نقدینگی موجب شده است تا این بانک اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته و تعادل مطلوبی را بین منابع و مصارف ایجاد نماید.
وی سپس افزود: همچنین عملکرد مطلوب این بانک در مبحث مبادلات ارزی و همکاری با فعالان اقتصادی نیز تقدیر و تحسین بانک مرکزی را به همراه داشته است.
مهندس پیشرو گفت: بانک صادرات ایران به عنوان بزرگترین بانک خصوصی در کشور تعامل اثربخش و اعتمادآفرین با مشتریان را سرلوحه کار خود قرار داده ودر سال 91 به دستاوردهای چشمگیری دست یافته و شاخص های عملکردی را به نحوه مطلوبی بهبود بخشیده است.
وی افزود: این بانک در کنار حمایت از اشتغال، تولید و توسعه اقتصادی کشور انجام وظایف و رسالت های اجتماعی خود را نیز در اولویت قرار داده در این راستا به عنوان اولین و تنها بانک، پرداخت وام قرض الحسنه درمان را به بیماران پرداخت کرده و در این زمینه توانسته است به بیماران زیادی کمک کند که این امر موجبات تقدیر وزارت بهداشت و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی را به همراه داشته است.
مهندس پیشرو در پایان با اشاره به نقش و جایگاه رسانه ها در جهت دهی به افکار عمومی، بر تداوم روابط نزدیک این بانک با رسانه ها که نمایندگان واقعی افکار عمومی هستند تأکید کرد