به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
امروزباحضور رئیس جمهور

بزرگترین خط لوله اتیلن جهان افتتاح می شود

خبر اقتصادی: فاز اول بزرگترین خط لوله اتیلن جهان به همراه یکی از بزرگترین مجتمع‌های پتروشیمی تولید اتیلن جهان فردا با حضور رئیس جمهور در منطقه عسلویه افتتاح می‌شود.
کد خبر: ۴۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۲۶




به گزارش خبر نگار ما امروز نهم دی ماه فاز اول بزرگترین خط لوله انتقال اتیلن جهان و همچنین پتروشیمی کاویان به عنوان یکی از بزرگترین مجتمع‌های تولید اتیلن جهان توسط رئیس جمهور در منطقه عسلویه افتتاح می‌شود.ظرفیت نهایی خط لوله اتیلن غرب حدود ۲.۵ میلیون تن در سال بوده است. در حال حاضر علاوه بر خط لوله، ساخت ایستگاه‌های تقویت این خط لوله پتروشیمی نیز به پایان رسیده است.

اتیلن تولیدی در پتروشیمی کاویان از طریق خط لوله اتیلن غرب به پتروشیمی‌های اندیمشک، کرمانشاه، کردستان، مهاباد و میاندوآب ارسال می‌شود و مازاد تولید در پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری نهایی از خط لوله اتیلن غرب و ساخت ۱۱ مجتمع پتروشیمی در مسیر این خط لوله در مجموع بیش از سه میلیون و ۵۰۰ تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمیایی ایران افزوده شود.




این گزارش اضافه می‌کند: همچنین عملیات اجرایی احداث مجتمع پتروشیمی کاویان در سال ۱۳۸۵ آغاز شده است که با بهره‌برداری از این واحد پتروشیمی علاوه بر تامین خوراک خط لوله اتیلن عرب، سالانه حدود دو میلیون و ۱۸۰ هزار تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور افزوده خواهد شد.
خوراک پتروشیمی‌های مسیر خط لوله اتیلن غرب در فاز اول از طریق پتروشیمی کاویان به ظرفیت ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار تن و پتروشیمی مروارید با تولید یک میلیون و ۵۰ هزار تن اتیلن در سال تامین می‌شود.در ساخت این مجتمع پتروشیمی از پتروشیمی آریا ساسول الگو برداری شده و ضمن رفع ایرادهای فنی برای نخستین بار در ایران ساخت مجتمع توسط مهندسان ایرانی انجام شده است.

captcha