به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

توسعه اسکله‌های کاوه و بهمن در قشم

ساخت و تکمیل پل خلیج فارس، توسعه اسکله‌های کاوه، بهمن و فرودگاه بین المللی قشم، بیمارستان، احداث نیروگاه‌های مختلف، تقویت آب و برق، گردشگری و سرمایه‌گذاری از مهم‌ترین اولویت‌های منطقه آزاد قشم است.
کد خبر: ۴۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۵
خبر اقتصادی - سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم از توسعه اسکله‌های کاوه و بهمن به عنوان دو طرح اولویت دار نام برد. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علی اکبر شعبانی فرد گفت: اسکله کاوه به طول ۷۶۰ متر و ۴۴ هکتار پس کرانه، با تامین اعتبار ۱۳۲ میلیون یورو به صورت فاینانس از محل درآمدهای سازمان منطقه آزاد قشم برای پهلوگیری کشتی‌های با تناژ ۱۰۰ تا ۱۵۰هزار تن در حال ساخت است. 

به گفته وی، طرح توسعه اسکله بهمن به طول ۳۷۰ متر برای پهلوگیری شناورهای ۱۰ هزار تنی با لایروبی ۳۷۰ متر در مرحله نخست و ۲۰۰ متر در مرحله دوم با ۵۵ میلیارد تومان در حال اجراست.
captcha