به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

همكاري ايران و عراق در زمينه نفت و گاز

رييس مجلس با بيان اينكه همكاري‌هاي نفتي و گازي ايران و عراق بسيار با اهميت است، افزود: با شيطنت‌هاي اخير برخي كشورها براي كاهش قيمت نفت و زيان‌هاي وارده به دولت عراق و برخي كشورهاي صادر‌كننده، افزايش سطح همكاري در اين حوزه بسيار اهميت دارد.
کد خبر: ۴۰۳۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰

خبر اقتصادی - علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي و هيات همراه روز(چهارشنبه) در دومين روز سفر خود به كشور عراق و در چارچوب سفر منطقه‌يي به برخي كشورها، با مسوولان و مقامات سياسي و مذهبي اين كشور ديدار و گفت‌وگو كرد. علي لاريجاني در ادامه سفر خود به كشور عراق، در ديدار با رييس جمهور اين كشور، گفت: سرعت گرد و غبار درحال زياد شدن است و اين مساله باعث گسترش بيابان‌هاي عراق و ايران مي‌شود كه اين موضوع نه تنها زيان اقتصادي دارد بلكه مشكل بهداشتي هم ايجاد مي‌كند. لاريجاني گفت: ايران هميشه در سخت‌ترين شرايط كنار شما بوده و دوستي ما يك پيوند قديمي ريشه‌دار است. وي گفت: ما مي‌توانيم در زمينه نفت و گاز همكاري‌هاي بيشتري داشته باشيم. رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با حضور در پارلمان عراق، در جمع برخي از اعضاي پارلمان اين كشور، گفت: علاقه‌منديم گروه دوستي دو كشور بيش از گذشته فعال‌تر باشد. رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: يكي از موضوعات مورد بحث مقوله بحران ريزگردها در منطقه است كه اين مشكل، عامل مخربي براي توسعه كشورها محسوب مي‌شود، از اين‌رو در چند سال اخير مذاكرات زيادي بين ايران و عراق برگزار شد و هم‌اكنون هم تقويت و افزايش اين نشست‌ها ضروري و مهم است.
به‌گزارش فارس در اين ديدار، همچنين جلال طالباني از طرف فراكسيون كرد در پارلمان عراق گفت: ايران در زمان صدام به ما پناه داد و ما را كمك كرد و اكنون نيز نخستين كشوري بود كه به درخواست ما براي مقابله با تروريست‌ها پاسخ مثبت داد و بدون كمك ايران نمي‌توانستيم از مناطق خود دفاع کنيم يا مناطق از دست رفته را پس بگيريم. لاريجاني امروز به كردستان عراق سفر مي‌كند.
captcha