به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

سازندگان داخلي 25‌درصد قراردادهاي ساخت تجهيزات را مي‌گيرند

رييس هيات‌مديره سازندگان تجهيزات نفت با تاكيد براهميت بخش خاصي در قراردادهاي تعيين شده نفتي گفت: باتوجه به اينكه قرار است 25‌درصد از اجراي قرارداد به سازندگان داخلي واگذار شود و در قراردادها به اين موضوع هم تاكيد شده است، لذا شركت‌هاي داخلي مي‌توانند با حضور در نمايشگاه كيش توانمندي‌هاي خود را به نمايش بگذارند و اين زمينه خوبي خواهد بود كه ميزان قابليت‌هاي خود را در عرصه ملي و بين‌المللي ارايه دهند تا از طريق قراردادهاي جديد مشاركت صنايع نفت با بخش خصوصي براي ميادين مشترك و مستقل زمينه همكاري پديد ‌آيد
کد خبر: ۴۰۳۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳

خبر اقتصادی - رضاپديدار ادامه داد: انجمن سازندگان تجهيزات صنعت نفت كه متشكل از 700 شركت است به وزارت نفت پيشنهاد داد كه باتوجه به همايش لندن در نمايشگاه كيش همراه با 4 شركت اصلي خود حضور داشته باشد. براين مبنا نمايشگاه كيش را با هدف سرمايه‌گذاري و سرمايه‌پذيري برنامه‌ريزي كرديم تا محلي براي سرمايه‌گذاري‌هاي آينده در اين زمينه باشد. ميهمانان خارجي علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در حوزه انرژي در نمايشگاه مي‌توانند بدون رواديد به كيش سفر كنند و از توانمندي ساخت تجهيزات صنعت نفت در كشور از نزديك آشنا شوند و انتخاب اين محل هم براساس اين سياست بنا شده است.
بخش تجهيزات صنعت نفت جزو آن‌دسته از صنايع صنعت نفت است كه علاوه بر سودآور بودن در زمينه برگشت سرمايه سريع‌تر از ديگر بخش‌ها مي‌تواند پاسخگو باشد. رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعت نفت گفت: براساس رايزني‌هاي صورت گرفته نمايشگاه بين‌المللي انرژي كيش كه در 22 دي به مدت 4روز برگزار مي‌شود قرار است محلي براي تبادل نقطه نظراتي باشد تا در همايش قرارداد نفتي ايران در لندن تاثير مثبت بگذارد.
به‌گزارش ستاد خبري نمايشگاه كيش، رضا پديدار رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعت نفت افزود: پيش‌بيني شده است كه همايشي به نام IPC ) Iranian petrolion contract) در هفته اول اسفند سال جاري در لندن برگزار شود، با اين رويكرد كه از قراردادهاي جديد نفتي رونمايي شود لذا باتوجه به زمان برگزاري نمايشگاه انرژي كيش و نزديكي آن با همايش لندن مي‌توان نمايشگاه كيش را زمينه مناسبي براي تعاملات با شركت‌هاي داخلي و خارجي و همچنين مديران مربوطه دانست.
captcha