وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل بانک تجارت بر توسعه همکاریها و تسهیل ارائه خدمات بانکی به فرهنگیان کشور تاکید کردند.
خبر اقتصادی - وزیر آموزش و پرورش در دیدار با مدیرعامل بانک تجارت گفت: این بانک از دیرباز مورد وثوق فرهنگیان کشور بوده است.
به گزارش ایسنا، علیاصغر فانی افزود: بانک تجارت از جمله بنگاههای مالی است که همواره در امور فرهنگی پیشتاز بوده و با حضو موثر در محیطهای آموزشی کشور، مسئولیتپذیری خود را در قبال آیندهسازان کشور نشان داده است.
محمدابراهیم مقدم، مدیرعامل بانک تجارت هم با اشاره به سوابق این بانک در ساخت، تجهیز و نوسازی مدارس و اهدای لوازمالتحریر به دانش آموزان، بویژه در مناطق محروم کشور، گفت: بانک تجارت استمرار در این امر را از جمله مسئولیتهای اجتماعی خود تلقی کرده و همواره میکوشد تا به سهم خود در توسعه هر چه بیشتر آموزش فرزندان کشور ایفای نقش کند؛ زیرا هر چقدر این سرمایه انسانی غنیتر باشد آینده کشور هم درخشانتر خواهد شد.
گفتنی است ایجاد امکان واریز کمکهای نقدی خیرین مدرسهساز از طریق پایگاه اینترنتی «امید تجارت» از موضوعات مورد بحث میان وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل بانک تجارت بود.