نقشینه گفت: امروز وزش باد جنوبي در استان هاي اردبيل و گيلان و افزايش نسبي دما در سواحل شمالي و فردا نيز وزش باد شمالي و كاهش نسبي دما در اين نواحي رخ خواهد داد.

خبر اقتصادی - امین حسین نقشینه، کارشناس مستقر در سازمان هواشناسی در خصوص وضعیت آب و هوای کشور طی روزهای آینده افزود: امروز "دوشنبه یکم دی ماه 93" در برخي نقاط شرق و جنوب شرق بارش هاي پراكنده رخ خواهد داد و سامانه بارشي به تدريج از كشور خارج مي گردد همچنين امروز وزش باد جنوبي در استان هاي اردبيل و گيلان و افزايش نسبي دما در سواحل شمالي و فردا نيز وزش باد شمالي و كاهش نسبي دما در اين نواحي رخ خواهد داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود: در اين روز سامانه بارشي ديگري وارد كشورشده و مناطق شمال غرب ، سواحل شمالي ، به تدريج غرب، دامنه هاي مركزي زاگرس ، دامنه هاي جنوبي البرز و در اواخر وقت برخي نقاط شمال شرق را تحت تاثير قرار داده و سبب بارش باران، وزش باد و در نقاط كوهستاني و سردسير بارش برف مي گردد.
کارشناس هواشناسی تصریح کرد: روز چهارشنبه نيز بارش پراكنده در شرق خزر و شمال شرق ادامه داشته و سپس اين سامانه از كشور خارج مي گردد و در اين روز خليج فارس هم مواج وطوفاني خواهد بود .
وی تصریح کرد: از اواخر روز سه شنبه و روز چهار شنبه در برخي نقاط استانهاي كرمان، سيستان و بلوچستان ، قم، تهران ، سمنان ،آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي وزش باد نسبتا شديد پيش بيني مي گردد.
نقشینه با اشاره به وضعیت آب و هوای تهران طی 2 روز آینده گفت: وضعیت آب و هوای تهران در ادامه وقت امروز، کمی ابری درپاره ای نقاط غبارمحلی در اواخروقت افزایش ابر و فردا، نیمه ابری بتدریج ابری اوایل شب وزش باد و احتمال بارش پراکنده و روز چهارشنبه، کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد پیش بینی می شود فردا کیفیت هوای تهران به سبب وزش باد بهبود می یابد.
نام استان | بیشینه دما | کمینه دما | نام استان | بیشینه دما | کمینه دما |
آذربایجان شرقی | 4 | 4- | فارس | 16 | 0 |
آذربایجان غربی | 5 | 3- | قزوین | 9 | 1- |
اردبیل | 7 | 2- | قم | 14 | 1- |
اصفهان | 12 | 1- | کردستان | 11 | 2 |
البرز | 8 | 1 | کرمان | 16 | 2 |
ایلام | 10 | 0 | کرمانشاه | 11 | 3- |
بوشهر | 22 | 15 | کهکیلویه و بویراحمد | 12 | 3- |
تهران | 8 | 0 | گلستان | 15 | 2 |
چهارمحال و بختیاری | 10 | 7- | گیلان | 17 | 9 |
خراسان جنوبی | 10 | 5- | لرستان | 14 | 0 |
خراسان رضوی | 7 | 0 | مازندران | 16 | 4 |
خراسان شمالی | 11 | 3- | مرکزی | 6 | 1- |
خوزستان | 16 | 9 | هرمزگان | 25 | 14 |
زنجان | 5 | 3- | همدان | 5 | 2- |
سمنان | 8 | 1 | یزد | 12 | 1 |
سیستان و بلوچستان | 16 | 0 | | | |