به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۴
معاون جديد بازاريابي و فروش سايپا:

صنعت خودرو به برنامه ريزي فروش حرفه اي نیازدارد

در مراسمي با قدرداني از معاون بازاريابي و فروش داخلي قبلي گروه خودروزسازي سايپا، معاون جديد اين گروه خودروسازي معارفه شد.ناصر آقامحمدي قائم مقام مديرعامل گروه خودروسازي سايپا، در مراسم فوق با توجه به اينکه در حال حاضر استراتژي فروش گروه خودروسازي سايپا تغيير يافته است بر لزوم تبيين يک سياست بازاريابي و فروش تأکيد کرد.
کد خبر: ۳۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۱




وي افزود: با توجه به استراتژي افزايش توليد و ارائه مدل هاي متفاوت در سايپا برنامه هاي خوبي تدوين شده است تا مدل هاي جديد خودرو در شرکت سايپا توليد شود؛ لذا بايد ساز و کار فروش اين خودروها در معاونت بازاريابي و فروش، برنامه ريزي گردد.
آقامحمدي همچنين خواستار توجه خاص به يکپارچگي فروش در گروه و ادامه اين سياست شد و ارتقاي خدمات فروش را در گروه خودروسازي سايپا با مديريت هماهنگ جزو برنامه هاي معاون جديد بازاريابي دانست.
در ادامه اين مراسم، محمدحسن گرمان مديرعامل سايپايدک و معاون پيشين فروش داخلي سايپا، فعاليت هاي انجام شده در اين معاونت را ارزش افزا دانست و تصريح کرد: هماهنگي انجام شده در اين مدت، بين حوزه هاي فروش و خدمات پس از فروش براي سازمان بسيار مفيد بوده است.
وي با اشاره به اينکه شبکه فروش و شبکه خدمات پس از فروش در گروه خودروسازي سايپا يکپارچه است و بايد از تعدد مديريت بر اين دو شبکه پرهيز به عمل آيد، متذکر شد: در برهه فعلي به جهت مشکلات توليد و موانع متعدد در شرايط فعلي اقتصادي، به ادامه همکاري بين شبکه فروش و شبکه خدمات پس از فروش بيش از گذشته نياز است لذا بايد سايپا به جايي برسد که تمام مباحث مربوط به شبکه و پرداخت ها و تعهدها از يک مرکز مديريت شود.
همچنين محمد علي قادري معاون جديد بازاريابي و فروش داخلي سايپا، با تشکر از زحمات مديران و معاونان قبلي فروش با تأکيد بر لزوم تمرکز در فعاليت هاي فروش و نظر به وضع حساس فعلي نياز صنعت خودرو به يک برنامه ريزي فروش حرفه اي را جزو نيازها دانست.
captcha