به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
با افتتاح شعبه سردار جنگل در استان گیلان

بیمه سرمد 9 شعبه‌ای شد

با افتتاح شعبه سردار جنگل در استان گیلان، تعداد شعب بیمه سرمد به 9 شعبه افزایش یافت.
کد خبر: ۳۹۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
1414409928930_12552.jpg

خبر اقتصادی - مدیرعامل بیمه سرمد در این مراسم گفت: سهولت دسترسی به خدمات بیمه‌ای موجب می‎‌شود که فرهنگ بیمه و استفاده از خدمات بیمه‌ای نیز توسعه یابد.

علی‌رضا هادی با اشاره به اینکه، افزایش شعبه‌ها و نمایندگی‌ها، اقدامی مشتری‌مدارانه است، ادامه داد: هر سازمان جدیدی در پی رفع نیازهای اعضای جامعه آن به وجود می‌آید و ما نیز به عنوان یک عضو جدید در صنعت بیمه، باید به فکر پرکردن خلاءهای بیمه‌ای مورد نیاز مردم باشیم.

مدیرعامل بیمه سرمد هدف از تأسیس این بیمه را دسترسی به جامعه بزرگی از مشتریان و پاسخگویی به نیازهای بیمه‌ای آنان دانست و تصریح کرد: ما می‌توانیم با استفاده از رشته‌ها و محصولات بیمه‌ای موجود، موارد بیمه‌ای قابل توجهی را تحت پوشش قرار دهیم و با دریافت مستمر بازخورد نظرات بیمه‌گذاران و بیمه‌شدگان، پوشش‌های بیمه‌ای و خدمات خود را توسعه و بهبود ببخشیم.

وی ادامه داد: تلاش ما در بازار در راستای توجه به نیازهای مشتریان است و کوشش خواهیم کرد با استفاده از توسعه شبکه فروش در استان‌ها به معرفی محصولات خود بپردازیم.
captcha