به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

وزیر نیرو: هنوز ذخایر آب کشور با کاهش چشمگیر مواجه است

وزیر نیرو گفت: متاسفانه هنوز میزان ذخیره آب در کشور ما به علت بالا بودن میزان خروجی و کم بودن ورودی با کاهش چشمگیر مواجه است و امیدواریم در اواخر آذر ماه روند کاهشی اب تغییر پیدا کند و ما در سال آینده مشکل جدی نداشته باشیم.
کد خبر: ۳۹۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵

خبر اقتصادی - حمید چیت‌چیان در مازندران از وجود 500 مگاوات نیروگاه کوچک در کشور خبر داد و گفت: رویکرد ما در سال‌های آینده سرمایه‌گذاری بیشتر برای احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: متاسفانه هنوز میزان ذخیره آب در کشور ما به علت بالا بودن میزان خروجی و کم بودن ورودی با کاهش چشمگیر مواجه است و امیدواریم در اواخر آذر ماه روند کاهشی اب تغییر پیدا کند و ما در سال آینده مشکل جدی نداشته باشیم.

صرفه‌جویی در بخش آب یک الزام است

وی با تاکید به اینکه موضوع مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف آب در بخش شرب، صنعت و کشاورزی برای همیشه یک الزام است،افزود: صرفه جویی در مصرف آب در کشور باید یک اصل باشد چرا که کشور ما یک کشور خشک و نیمه خشک است و همواره نیاز به مدیریت مصرف آب دارد.

وزیر نیرو با اشاره به وضعیت نیروگاه با مقیاس کوچک در کشور گفت: قریب به 500 مگاوات نیروگاه‌های کوچک در کشور وجود دارد که حدود 200 مگاوات از این نیروگاه‌ها تجدیدپذیر و بقیه نیروگاه‌های حرارتی کوچک هستند و رویکرد ما در سال‌های آینده سرمایه‌گذاری بیشتر در احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک است.

چیت چیان با اشاره به بهره برداری از نیروگاه 25 مگاواتی بشل مازندران که توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است، اظهار کرد: این نیروگاه های کوچک مزیت‌های خوبی دارد که ازجمله می‌توان به عدم نیاز به افزایش خطوط انتقال، بالا بودن راندمان تولید برق، بهره گیری از گرمای این نیروگاه در مصارف دیگر صنعتی نام برد.
captcha