به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رییس یک بیمارستان در رشت:

بیمه‌های تکمیلی تعرفه‌های دولتی را نمی‌پذیرند

رییس هیئت مدیره بیمارستان آریا در شهر رشت گفت: بیمه‌های تکمیلی حاضر به قبول قراردادها طبق تعرفه‌های تعیین شده از سوی دولت نیستند و بیمه‌ها حتی برای تمدید آن مراجعه نکرده‌اند.
کد خبر: ۳۹۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵
3685535652044365407.jpeg

خبر اقتصادی - فیض الله صفرپور با بیان اینکه تعرفه‌های درمانی از سوی دولت تعیین می‌شود اظهار کرد: تعرفه بیمارستان‌ها هر ساله با توجه به تورم و وضعیت اقتصادی کشور تعیین می‌شود. امسال میزان تعرفه‌های درمانی تعیین شده از سوی دولت 38 هزار تومان است.

به گزارش ایسنا، رییس بیمارستان آریا با بیان اینکه 90 درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان آریا از بیمه تکمیلی برخوردار هستند، افزود: تنها 10 درصد بیماران به صورت آزاد برای درمان مراجعه می‌کنند.

صفرپور، بیمارستان آریا، گیل و قائم را 3 بیمارستان خصوصی درجه یک استان خواند و ادامه داد: هر کدام از این بیمارستان‌ها حدود 800 نیرو دارند که ماهانه بیش از یک میلیارد تومان حقوق به کارکنانشان پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به نحوه تعیین تعرفه‌های درمانی در بخش خصوصی گفت: آنچه میان بیمه‌های تکمیلی و بیمارستان‌ها و مراکز درمان خصوصی به‌عنوان قرارداد منعقد می‌شود معمولا براساس تعرفه‌های درمانی مشخص شده در بخش خصوصی است که همه ساله از سوی دولت به تمامی مراکز درمانی ابلاغ می‌شود.

صفرپور با بیان اینکه شرکت‌های بیمه‌ای خواستار انعقاد قرارداد با تعرفه‌های کمتر هستند، گفت: بیمارستان‌های خصوصی بر این عقیده‌اند در صورتی که تعرفه‌های این قرارداد طبق چارچوب تعرفه‌های دولتی باشد هیچ مشکلی برای پذیرش قرارداد نخواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: در پی درخواست ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین استاندار جهت رفع مشکلات موجود، تخفیف 10 درصدی این بیمارستان برای بیمه‌های تکمیلی اعمال شد. در این اعمال تخفیف تعرفه 38 هزار تومان به حدود 34 هزار تومان رسید که با وجود این تخفیف تاکنون هیچ بیمه‌ای اقدام به تمدید قرارداد نکرده‌اند، این درحالی است که میزان تعرفه‌های بیمه های تکمیلی در استان‌های همسایه بیش از استان گیلان است.

رییس هیئت مدیره بیمارستان آریا با اشاره به قطع بیمه‌های درمان تکمیلی از 11 آذر سال جاری در بیمارستان های خصوصی گفت: بیمه‌های تکمیلی 6 میلیارد تومان به بیمارستان آریا بدهکار هستند.

صفرپور، علت اصلی قرارداد نبستن بیمه‌های تکمیلی با بیمارستان‌های خصوصی را سود بیشتر بیان کرد و گفت: با این کار بیماران برای پرداخت هزینه‌های درمانی دچار مشکل خواهند شد.
captcha