به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴

چرا از نمایشگاه بانک، بیمه و بورس خوزستان استقبال نشد؟

استاندار خوزستان گفت:​ انگیزه‌های مجموعه‌ای که سود آن بدون نیاز به تبلیغ، تضمین شده، برای جذب بازدیدکنندگان در نمایشگاه کم می‌شود.
کد خبر: ۳۹۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۶

خبر اقتصادی - عبدالحسین مقتدایی در حاشیه بازدید از سه نمایشگاه بانک، بیمه و بورس، کتاب و دستاوردهای پژوهش و فن‌آوری استان در پاسخ به خبرنگار ایسنا درباره استقبال نشدن از نمایشگاه بانک،​ بیمه و بورس توضیح داد: در مجموعه بیمه‌هایی که متعلق به بانک‌ها نیستند، ایجاد شعب جدید، تبلیغات و بازاریابی آنها به مراتب قوی‌تر از بخش‌های دولتی است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بانک‌هایی که بیمه دارند، چون سرمایه‌گذاری‌ها و اموال خودشان را بیمه می​کنند و امورتشان راحت می‌چرخد، ضرورتی به حضور در بعضی نمایشگاه‌ها و بازاریابی‌ها احساس نمی‌کنند و این امر یک آفت است زیرا سودهای تضمین شده گاهی اوقات فعالیت را کم می‌کند.

مقتدایی با تاکید بر این‌که بخش دولتی آفتی برای بخش‌های خصوصی است، بیان‌کرد: در شرایط حضور بخش‌خصوصی، به دلیل ایجاد شرایط رقابتی، همه تلاش می‌کنند تا خود را در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار داده و از این طریق به بازاریابی و فعالیت خودشان ادامه دهند.
captcha