به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس:

مسئولان وزارت راه باید پاسخگوی افزایش قیمت مسکن مهر باشند

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این‌که مسئولان وزارت راه و شهرسازی باید پاسخگوی افزایش قیمت مسکن مهر باشند از پیگیری این موضوع توسط مجلس خبر داد.
کد خبر: ۳۸۹۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰


خبر اقتصادی - منصور آرامی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار کرد:‌ وزارت راه و شهرسازی اطلاعات اولیه مربوط به طرح‌های مسکن اقشار کم‌درآمد به نمایندگان مجلس داده و در رابطه با طرح‌های دولت در بخش مسکن فقط صحبت شده است.
وی با بیان این‌که بحث‌های مختلفی درباره با این طرح‌ها وجود دارد، تصریح کرد: در رابطه با برنامه‌های بخش مسکن واقعا دیر شده است و باید هر چه سریعتر در این خصوص به اجماع رسید.
وی با تاکید بر این‌که مجلس پیگیر افزایش قیمت مسکن مهر است، بیان کرد: در حال پیگیری این مسئله هستیم و اگر این اقدام در چارچوب قوانین نباشد، مسئولان وزارت راه و شهرسازی باید درباره افزایش قیمت مسکن مهر پاسخگو باشند و ما این مسئله را پیگیری می‌کنیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس همچنین با اشاره به لایحه بودجه سال 94، گفت: در حال مطالعه لایحه بودجه هستیم و به‌طور کلی مجلس باید تلاش کند لایحه بودجه سال 94 را در مسیر اقتصاد مقاومتی قرار دهد.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
0
1
تا شما پیگیری کنید و آنها برای شما پاسخگو باشند پوست ما کنده است.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
0
1
با سلام . 11 میلیون تومان واریز کرده بودم و قرار بود موقع تحویل یک میلیون دیگر تحویل بدهیم که یکباره 7 میلیون تومان قیمت را افزایش دادند این کار را در حالی انجام دادند که قبلا یکبار قیمت را افزایش داده بودند و الان قرار داد مکتوب داریم و قرار بود در آبان 92 تحویل بدهند.لطفا بگویید آیا این افزایش قیمت توسط دولت صورت گرفته است و آیا این مقدار افزایش قابل قبول است . از تبریز
captcha