155 طرح مطالعاتی سد و شبکه آبیاری هم اکنون در حال اجراست.
خبر اقتصادی - مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در نشست وزیر نیرو با استاندار و نمایندگان مازندران در ساری با اشاره به روند اجرای کند طرح های فاضلاب کشور افزود: در حالیکه برای هر یک از طرح های مطالعاتی ساخت سد و شبکه های آبیاری 2 تا4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، امسال فقط 14میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حمیدرضا جانباز با اشاره به اینکه اعتبار طرح های مطالعاتی ساخت سد و شبکه آبیاری سال آینده به 17میلیارد تومان افزایش می یابد، مشکلات بسیاری از طرح های مطالعاتی ساخت سد را زیست محیطی اعلام کرد.
وی با اشاره به وجود 269 طرح فاضلاب شهری با اعتبار اندک، روند اجرای آن را نیز بسیار ضعیف دانست و متوسط تخصیص اعتبار برای هر یک از طرحهای فاضلاب شهری را 23 درصد اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به اهمیت اجرای سریع فاضلاب شهری استان های شمالی بر ایجاد شبکه های محلی تاکید کرد .
جانباز همچنین درباره وضع اجرای طرحهای فاضلاب مازندران گفت: به علت بالا بودن سطح آب و هزینه بالای مقاوم سازی و پایداری خط ، طرحهای فاضلاب شهرهای بابل و ساری با هزینه بالا و به کندی پیش می رود.