به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

CeBIT آلمان هم به الكامپ آمد

نماينده نمايشگاه CeBIT آلمان در حاشيه بازديد از الكامپ حضور گسترده جوانان در اين نمايشگاه را يك تفاوت و مزيت بزرگ‌ دانست و گفت: جوانان ايراني با علاقه و اشتياق اطلاعات مي‌گيرند و درباره جزييات بحث مي‌كنند.
کد خبر: ۳۸۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷


خبر اقتصادی -بنديكت فان‌دِن‌وولدنبرگ در بازديد از نمايشگاه الكامپ، اظهار داشت: ايران قابليت‌هاي زيادي در عرصه ارتباطات و فناوري دارد. اما موضوع تحريم‌ها سبب مي‌شود كه بسياري از شركت‌هايي كه مي‌توانند در اين نمايشگاه باشند امكان حضور نداشته باشند كه در صورت رسيدن‌به توافقات هسته‌يي در سطح بين‌المللي، ارتباط با شركت‌هاي خارجي از سرگرفته خواهد شد.
نماينده نمايشگاه CeBIT آلمان افزود: حضور نسل جوان در اين نمايشگاه بسيار جالب‌توجه است. جوانان با علاقه و اشتياق اطلاعات مي‌گيرند و درباره جزييات بحث مي‌كنند كه ديدن اين همه جوان در يك نمايشگاه يك تفاوت و مزيت بزرگ‌ است.  فان‌دِن‌وولدنبرگ با اشاره به برخي ديده‌هاي خود در الكامپ، اظهار داشت: در يكي از غرفه‌ها يك تكنولوژي جديد QR وجود داشت كه اطلاعات بيشتري را مي‌توان از طريق اسكن متن و عكس به‌دست آورد. تاكنون چنين چيزي نديده بودم و برايم تازگي داشت. همچنين در غرفه‌ ديگري سامانه‌يي براي يافتن نزديك‌ترين كافي‌شاپ يا رستوران ديدم كه نشان از پيشرفت ايران در كاربرد فناوري دارد.
نماينده شركت نوموف(NUMOV) آلمان يادآور شد: استقبال از اپليكيشن در آلمان مانند ايران است. اما استفاده و رغبت جوان‌هاي ايراني به رسانه بيشتر از جوانان آلماني است.  وي همچنين به بازديدش از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اشاره كرد و گفت: با معاون وزير ارتباطات درباره پروژه‌هاي ارتباطاتي ايران صحبت كرديم و گزارش جالبي ارايه شد.

captcha