به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون شرکت فرودگاه ها:

مشکل ارتباطی مراکز کنترل پرواز تهران و باکو برطرف شد

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه های کشور از رفع مشکل ارتباطی مراکز کنترل پرواز تهران - باکو توسط متخصصان ایرانی با طراحی سیستم های الکترونیکی مورد نیاز خبر داد.
کد خبر: ۳۸۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷

خبر اقتصادی - ابراهیم شوشتری اظهار داشت: با توجه به عدم امکان برقراری ارتباط سیستم سوییچینگ جدید مرکز کنترل باکو با مرکز کنترل تهران و با اعلام درخواست مسئولان مرکز کنترل باکو از ایران برای همکاری در رفع مشکل یادشده، یک تیم کارشناسی برای رفع این مشکل در اداره کل ارتباطات و ناوبری تشکیل شد.
به گزارش پانا، وی افزود: حاصل تحقیقات منجر به طراحی و ساخت مدار تطبیق دهنده پروتکل های مخابراتی برای رفع مشکل عدم تطابق پروتکل های مخابراتی ایران و جمهوری آذربایجان شد.
وی افزود: مدار تطبیق دهنده در مدت 5 ماه طراحی و ساخته شد و 27 آبان ماه توسط کارشناسان الکترونیک هوانوردی اعزام شده به جمهوری آذربایجان در مرکز کنترل پرواز این کشور نصب و ارتباط این دو مرکز کنترل با یکدیگر برقرار شد.
گفتنی است، به دنبال قطع ارتباط کلامی مراکز کنترل تهران - باکو طراحی ساخت مدار تطبیق دهنده پروتکل های مخابراتی توسط متخصصان ایرانی آغاز شد و با نصب آن در مرکز کنترل پرواز جمهوری آذربایجان هم اکنون ارتباط دو کشور در این زمینه برقرار شده است.
captcha