به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
افتتاح بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی فناوری ایران

الکامپ با یک دنیا حاشیه کلیدخورد

کوروش شمس : الکامپ، بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک،‌ کامپیوتر و تجارت الکترونیک کشور روز گذشته درحالی افتتاح شد که جای وزیر ارتباطات به عنوان متولی اصلی این صنعت در کشور در صندلی‌های ردیف نخست و پشت تریبون مراسم خالی بود. علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم که به عنوان عالی رتبه ترین مقام دولتی در این مراسم حضور داشت، به دلیل آنچه که عدم مطالعه کافی درباره موضوع الکامپ خواند، از سخنرانی در این مراسم خودداری کرد.
کد خبر: ۳۸۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵

البته وی پیش از شروع مراسم و در جمع خبرنگاران، از اهمیت موضوع فضای مجازی گفت و تاکید کرد که با توجه به برنامه‌های شورای عالی فضای مجازی باید برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را رونق ببخشیم زیرا این نمایشگاه میتواند به بهبود وضعیت فضای مجازی کمک کند.

اما به جز علی جنتی، محمدحسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی هم حاضر به سخنرانی در مراسم افتتاحیه این رویداد بزرگ ملی نشد. وی در عین حال پس از افتتاح نمایشگاه به سرعت سالن اصلی را ترک می‌کند و نه تنها از نمایشگاه بازدید نمی‌کند، بلکه به هیچکدام از پرسش‌های خبرنگاران حاضر در مراسم نیز پاسخ نمی‌دهد.

البته خبرگزاری تسنیم به نقل از وی در یک گفتگوی بی ارتباط با الکامپ می نویسد: انحلال مرکز تحقیقات مخابرات ایران طبق حکم دیوان عدالت اداری در حال طی کردن مراحل قانونی است.

درهمین حال طلایی، رییس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران هم که در واقع مجری اصلی‌ این نمایشگاه است، می‌گوید: این که توانستیم نمایشگاه الکامپ بیستم را  تنها طی شش روز کلید بزنیم، نمادی است از توانمندی بخش خصوصی.

 

یک شاهکار چهار روزه

حسین اسفهبدی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی نیز دیگر سخنران مراسم افتتاح الکامپ بود که از عملکرد مجمع تشکل های اتاق در برگزاری به موقع نمایشگاه الکامپ تقدیر کرده و می‌گوید: : کار برگزاری چنین نمایشگاه بزرگی کار سنگینی بود و زمان کوتاهی برای آن وجود داشت.

این اظهارات درحالی مطرح می شود که سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور کمتر از دو هفته بعد از پذیرش اجرای الکامپ،  به دلیل محدودیت زمانی خواستار به تعویق افتادن زمان الکامپ بیستم شد و پس از مواجه شدن با مقاومت شرکت نمایشگاه‌ها در مورد زمان برگزاری و همچنین عدم شفافیت در محاسبه ارزی و جانمایی غرفه ها به طور رسمی از اجرای الکامپ انصراف داد. این موضوعی بود که موجب شد تا رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران نیز از مشارکت با مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات وابسته به اتاق بازرگانی کناره گیری کند.

 

وزیر مطالعه نکرده و حرف نمی زند

موسویان، رییس مرکز توسعه فن‌آوری‌ها و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ نیز که مسئولیت سخنرانی آقای وزیر را به عهده گرفته بود می‌گوید:  وزیر فرهنگ آمادگی لازم را برای سخنرانی در افتتاحیه این نمایشگاه ندارد و از  انقلاب شبکه ای بوجود آمده و تحولات بی سابقه ناشی از آن به عنوان یک بیگ بنگ دیگر نام می برد .

وی از ایجاد بستر تولید محتوا در کشور به عنوان استراتژی کلان وزارت فرهنگ نام می برد و می‌گوید: وزارت فرهنگ در الکامپ فراخوانی را اعلام کرده که حاضر است از تمام بازیگران سازنده محتوا حمایت کند و به عنوان یک ارگان حاکمیتی بستر مورد نیاز را در اختیار آن ها قرار دهد.

از جمله دیگر مقامات حاضر در مراسم افتتاحیه الکامپ، می‌توان به غلامحسین شافعی، رییس اتاق بازرگانی و علی فاضلی، رییس اتاق اصناف اشاره کرد.

نمایشگاه الکامپ بیستم ، از روز گذشته 16 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی درهای خود را بر روی بازدیدکنندگان این رویداد مهم فناوری گشود و تا 19 آذرماه ادامه خواهد داشت.

گفته می شود: در نمایشگاه امسال که از ساعت 9 الی 16 پذیرای علاقه‌مندان فناوری است، بیش از 350 شرکت داخلی و خارجی حضور دارند.

captcha