به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲

افزایش 8 درصدی تولیدات کشاورزی عشایر به شرط ادامه بارش‌ها

قائم مقام سازمان امور عشایری از افزایش هشت درصدی تولید محصولات کشاورزی عشایر در صورت ادامه یافتن شرایط مساعد جوی در سال زارعی جاری خبر داد.
کد خبر: ۳۷۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴
84884.jpg

خبر اقتصادی - میرولی صفرزاده - معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایر – گفت: سال گذشته به دلیل خشکسالی عشایر در 10 استان کشور با مشکلات معددی مواجه شدند و وضعیت خوبی نداشتند که البته با حمایت‌ها و اعتبارات اختصاص یافته از سوی دولت توانستیم تاحدود بسیاری مشکلات آنها را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: جامعه عشایری در سال زراعی گذشته حدود 5.7 میلیون تن از محصولات زراعی، باغی و دامی کشور را تولید کردند اما امسال برخلاف سال گذشته زراعی از ابتدای مهرماه وضعیت بارندگی خوبی در استان‌های کشور وجود داشته که در صورت ادامه یافتن این شرایط مساعد جوی پیش‌بینی می‌شود میزان تولید انواع محصولات کشاورزی از سوی جامعه عشایری تا هشت درصد افزایش یابد.

بیمه دام‌های عشایری با تشکل‌های بخش خصوصی

معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایر اعلام کرد: یکی از برنامه‌هایی که امسال در مذاکره با صندوق بیمه محصولات کشاورزی در دستور کار داریم، بیمه جمعیت دامی عشایری است که درصددیم به کمک تشکل‌های عشایری و واگذاری به آنها این کار را انجام دهیم.

صفرزاده گفت: در حال حاضر عشایر در مناطق گرمسیری مستقر شدند و براساس وظیفه خدمات‌رسانی در این مناطق قشلاقی در حال انجام است که می‌توان به آبرسانی و تامین علوفه مورد نیاز جامعه عشایری اشاره کرد.
captcha