به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

چند توصیه از بزرگان بازاریابی و تبلیغات

اگر می‌خواهید از راهنمایی‌های بزرگان بازاریابی و تبلیغات استفاده کنید، «توسعه مهندسی بازار با بزرگان بازاریابی و تبلیغات جهان» پیشنهاد خوبی برای مطالعه است.
کد خبر: ۳۷۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
1417357349349_bookasd233.jpg

خبر اقتصادی - گردآورندگان کتاب تلاش کرده‌اند تا با کنار هم قراردادن مجموعه‌ای از گفت‌و‌گوها به زاویه‌های مختلف بازاریابی و تبلیغات بپردازند.

به گزارش ایسنا، بررسی رفتار مصرف‌کننده، نورو مارکتینگ، برندینگ، بازار بین‌الملل، بازاریابی اجتماعی و سیاسی، تحقیقات بازار، آینده پژوهی و چشم‌انداز بازار‌یابی از سرفصل‌های اصلی این گفت‌و‌گو‌ها است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:‌ «سازمان‌های پیشرو در بازاریابی تمامی فعالیت‌هایشان را از بیرون شروع می‌کنند؛ هدف‌هایشان را با توجه به کارشان مشخص می‌کنند و در جستجوی مشتری هستند، آنها استراتژی‌هایشان را با توجه به بهترین فرصت‌های خارج از سازمان و در درون بازار توسعه می‌دهند، به جای آنکه تنها بر بیشتر فروختن تمرکز کنند. تصمیمات سازمان‌ها بر پایه فهم عمیقشان از مشتری است و با مشتری حتی از طریق تبلیغات گفت و گو می‌کنند.»

از جمله شناخته‌شده‌ترین چهره‌های «علم بازاریابی» که گفت‌و‌گو و نظرات او در این کتاب وجود دارد می‌توان به پیتر دارکر، فیلیپ کارتر، مایکل سولومون، دیوید آکر، جک تروت، بروس آی نیومن و گری اشاره کرد.

این کتاب به همت احمد آخوندی، محسن جاوید موید، محمدرضا حسن‌زاده جوانیان و مرتضی امیرعباسی گردآوری شده و با پیش‌گفتاری از پرویز درگی، مدرس دانشگاه، مشاور و محقق بازاریابی آغاز می‌شود.

چاپ اول کتاب «بزرگان بازاریابی و تبلیغات جهان» توسط انتشارات بازاریابی و به قیمت 18 هزار تومان وارد بازار نشر شده است.
captcha