رئیس جامعه هتلداران کشور از معافیت صد درصدی هتلهای تازهساخت در شهرهای بزرگ به مدت 3 سال خبر داد و گفت: این معافیت برای هتلهای جدیدالاحداث در شهرهای کمتر توسعه یافته به مدت 5 سال خواهد بود.
خبر اقتصادی - جمشید حمزه زاده با اشاره به معاف شدن 50 درصدی همه هتلها از پرداخت مالیات گفت: در موضوع اصلاح قوانین مالیاتی کشور متوجه شدیم وزارت اقتصاد و دارایی طرحی به مجلس ارائه کرده و در کمیسیون اقتصادی نیز تایید شده که براساس آن معافیت 50 درصدی هتلداران حذف شده بود.
به گزارش مهر، در این راستا جامعه و تشکلهای گردشگری تلاش کردند تا دوباره این قانون احیا شود و معافیت جدیدی نیز به هتلهای در حال احداث تعلق گیرد. وی ادامه داد: براساس قانون مالیات ارزش بر افزوده، باید تمامی عوارضها تجمیع شده باشد و 3 درصد از 8 درصد مالیات بر ارزش افزودهای که میگیریم به حساب شهرداریها برود. دولت و مجلس نیز اخذ هرگونه عوارض دیگری را ممنوع اعلام کردند. اما اکنون شهرداری برخی از شهرها مانند رشت دوباره به بهانههای مختلف میخواهند از هتلداران پول بگیرند. حمزه زاده گفت: بر این اساس ماه گذشته شهرداری رشت از هتلداران درخواست عوارض کرده است ما نیز شکایت کرده و پیگیر این موضوع شدهایم چون حاضر به پرداخت این عوارض نیستیم.