به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

قطب سوم خودروسازي حرف‌هاي بسياري درخصوص كيفيت دارد

نماينده مردم چابهار تصريح كرد: فرمايش مقام معظم رهبري كه بايد اقتصاد مقاومتي را تقويت كنيم يا توليد ملي-منطقه‌يي داشته باشيم را بايد در حوزه خودروسازي چابهار در نظر بگيريم.
کد خبر: ۳۵۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۸

خبر اقتصادی - يعقوب جدگال در مورد ايجاد قطب سوم خودروسازي در راديو گفت‌وگو بيان كرد: بحث كيفيت در ايجاد اين قطب صنعتي مهم‌تر است، از نظر كميت هيچ كمبودي در خودرو‌سازي نداريم اما در كيفيت حرف‌هاي نگفته‌يي وجود دارد. فرمايش مقام معظم رهبري كه بايد اقتصاد مقاومتي را تقويت كنيم يا توليد ملي-منطقه‌يي داشته باشيم را بايد در حوزه خودروسازي چابهار در نظر بگيريم.

عضو كميسيون شوراها ادامه داد: هم بايد به ذات منطقه آزاد اقتصادي چابهار كه در محور شرقي كشور موقعيت خوبي دارد توجه كرد و هم به مزاياي آن. در صورتي كه صنعت خودروسازي در منطقه آزاد چابهار فعال شود، كنترل كيفيت و نظارت براساس توليد داخلي صورت مي‌گيرد و استانداردها و برندهاي خاص در توليد خودرو به‌كار برده مي‌شود تا بتواند رضايت مردم و شهروندان داخلي و خارجي را كسب كند.

جدگال در ادامه گفت: هر اقدامي پيامدهاي مثبت و منفي دارد و نخستين پيامد منفي اين اقدام در چابهار در مورد سلامت محيط‌زيست و سلامت هوا است كه كليه استانداردهاي محيط‌زيستي بايد رعايت شود و ديگري بحث ازدياد جمعيت است كه مشكلات زيادي را براي اين شهرستان به‌وجود مي‌‌آورد.

وي با بيان اينكه اين اقدام مزايايي هم دارد، تصريح كرد: اين اقدام بيشتر بر ايجاد اشتغال، اقتصاد، مسكن و ارزش افزوده براي اين شهرستان متمركز است و هدف اصلي اين اقدام جز اهداف استاني در چابهار، ايجاد راه ترانزيت خودرو به كشورهاي همسايه است.

captcha