مدیرکل دفتر گواهینامه ها، امتحانات و امور پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری از الزام آموزشگاه های خلبانی به دریافت گواهینامه ATOC به جای AWOC از 18 آبان ماه سال جاری خبر داد.
خبر اقتصادی - محمدرضا کاظمی پور اظهار داشت: در راستای به روز رسانی رویه ها و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری همگام با مقررات بین المللی که باعث بهبود کیفیت آموزشی خلبانی و نظارت و کنترل بیشتر بر امر آموزش در مراکز آموزش خلبانی خواهد شد گواهینامه AWOC برای مراکز مذکور منسوخ شد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل دفتر گواهینامه ها، امتحانات و امور پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: براساس آْئین نامه گواهینامه های متخصصان فنی هواپیمایی و موسسه های مربوط به تعلیم و تربیت متخصصان هواپیمایی که به تصویب هیات وزیران رسیده است. همچنین استانداردهای ارائه شده در ضمیمه شماره یک و سند شماره 9841 ایکائو، کلیه مراکز آموزش خلبانی ملزم به اخذ گواهینامه موسسه آموزشی مجاز شدند.
کاظمی پور تصریح کرد: براساس این آئین نامه، کلیه آموزش های مربوط به خدمه پروازی و کارکنان مراقبت پرواز باید در موسسه های مجاز مربوطه به تعلیم و تربیت متخصصان هواپیمایی (ATO) صورت پذیرد.
وی افزود: گواهینامه قبلی بر امر عملیات تاکید داشت اما در گواهینامه جدید (ATOC) موضوع آموزش بیش از پیش اهمیت یافته که این امر ارتقا کیفیت در مراکز آموزش خلبانی را به همراه خواهد داشت.