واحد RFCC پالایشگاه شازند اراک، عصر دیروز به دلیل خروج مواد نفتی از برج اصلی آن، آتش گرفت.
خبر اقتصادی - عصر دیروز واحد RFCC پالایشگاه شازند اراک دچار آتشسوی شد که در این حادثه 2 نفر به دلیل سوختی شدید به بیمارستان ولیعصر اراک اعزام شدند.
به گزارش فارس، واحد RFCC پالایشگاه امام خمینی شازند اراک مدت 10 روز است که با مشکل هدرروی کاتالیست مواجه شده و نزدیک به یک هفته است که از مدار خارج شده است.
شاهرخ خسروانی قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردهای نفتی صبح دیروز اعلام کرده بود قرار است این واحد فردا راهاندازی شود.
پیگیری خبرنگار فارس حاکی از آن است که علت آتشسوزی خروج مواد نفتی از این واحد است و آتشسوزی در محل تخلیه برج اصلی صورت گرفتهاست.
گزارش فارس اضافه میکند با خارج شدن این مدار از تولید حدود 8 تا 9 میلیون لیتر از تولید بنزین با کیفیت این پالایشگاه کاسته و در واقع تولید بنزین یورو 4 در این پالایشگاه نصف شده است.