به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تردید خودروساز آمریکایی برای سرمایه‌گذاری در آفریقای جنوبی

خودروساز آمریکایی فورد به دلیل تکرار توقف تولید حاصل از اعتصاب، در مورد سرمایه‌گذاری بیشتر در آفریقای جنوبی دچار تردید شده است.
کد خبر: ۳۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
خبر اقتصادی - صنعت خودروسازی آفریقای جنوبی از چهار اعتصاب در سال گذشته متحمل صدمات مستقیم و غیرمستقیم شده است.

به گزارش ایسنا، جف نمث، رییس فورد در آفریقای جنوبی در این باره اظهار کرد: چالش ما در این کشور متقاعد کردن اعضای هیات مدیره به سرمایه گذاری در کشوری است که ثبات تولید در آن کمتر از کشورهای دیگر است.

خودروسازان فعالیتشان را در سپتامبر پس از اعتصاب چهار ساعته از سوی 220 هزار کارگر از سرگرفتند. اعتصاب سال گذشته از سوی کارکنان خودروسازی و همچنین اعتصاب قطعه‌سازان خودرو و رانندگان کامیون‌های حمل و نقل خودروها به بنادر و فروشگاه‌ها، دو میلیارد دلار به این صنعت ضرر زد.

بر اساس گزارش رویترز، فورد ماهانه حدود 6000 دستگاه خودرو در آفریقای جنوبی می‌فروشد که این شرکت را سومین خودروساز بزرگ پس از تویوتا و فولکس واگن در این کشور ساخته است.
captcha