به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

مترو پرند ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه از پیشرفت 80 درصدی متروی پرند خبر داد و گفت: مترو پرند نیازمند 400 میلیارد تومان اعتبار است که اگر این اعتبار تخصیص یابد روند ساخت و اتمام متروی پرند سریعتر انجام می‌شود.
کد خبر: ۳۴۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵

خبر اقتصادی - هابیل درویش ب در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها  در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قرار شده متروی شهرهای اقماری را وزارت راه و شهرسازی و راه‌اهن آن را دنبال کند گفت: قبل از سال 91 دولت خود اقدام به احداث متروی شهرهای اقماری می‌کرد اما در سال 91 دولت تمام ساخت متروی حومه تهران را در مصوبه‌ای در اختیار شهرداری و مترو قرار داد.

به گزارش فارس، وی افزود: متروی حرم امام تا فرودگاه امام و پرند و تهران - ورامین، پیشوا و اسلامشهر - شریف‌آباد در حال طراحی است و بر اساس قانون به متروی تهران واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت مترو تهران گفت: متروی شهر جدید پرند در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که 10 درصد آن را ساخته و 19 دهنه پل هم را ساخته‌ و به اتمام رسانده‌ایم.

وی تاکید کرد: اگر اعتبار دولت به موقع تخصیص یابد در 6 ماه آینده می‌توانیم متروی پرند را به اتمام برسانیم.
captcha