در پي اعتراضات به افزايش پنج برابري تعرفه 3G و درخواست ارايه سرويسهاي با كيفيت و ارزانتر در راستاي احقاق حقوق شهروندي، وزير ارتباطات تعرفههاي موجود اينترنت موبايل را به ضرر مردم دانست و وعده كرد كه در جلسه دو هفته آينده به اين موضوع رسيدگي خواهد شد.
خبر اقتصادی - پيش از ورود همراه اول و ايرانسل به نسلهاي سوم و چهارم ارتباطي، تعرفه براي اينترنت رايتل نيم ريال در نظر گرفته شده بود و طبق وعدههاي پيشين بايد دو اپراتور ديگر نيز همين نرخ را بابت انتقال يك كيلو بايت داده از كاربران دريافت ميكردند. اما افزايش تعرفههاي اين بخش به سرعت با واكنش رسانهها و كاربران مواجه شد.
در همين رابطه محمود واعظي گفت: در نظرسنجي كه از مردم و كاربرها از طريق صفحه شبكه اجتماعي خودم، روابط عمومي وزارت ارتباطات و سامانه شكايات 195 وزارت انجام شد نتيجه گرفتيم كه مردم معتقدند اين رقم بسيار بالا است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: از اينرو تصميمگيري نهايي در اين باره به جلسه يكشنبه دو هفته بعد كميسيون تنظيم مقررات موكول شد و حتما نظرات مردم را در اينباره در رايگيري مدنظر قرار ميدهيم.
بازديدهاي گران
هزينه باز كردن سايتهاي مهم و برخي خبرگزاريها در كشور با تعرفه موبايل 2.5ريال است و اگر كاربران موبايل بدون بسته اينترنتي اقدام به مرور وب و باز كردن گوگل كنند بايد 842.5 ريال پرداخت كنند.
با اين حال، محمود واعظي وزير ارتباطات و رييس كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات نسبت به چنين موضوعي واكنش نشان داد، گفت: در شأن مردم نيست كه براي باز كردن سايتي از طريق موبايل و بدون بسته، 300 تومان بپردازند و بايد اين موضوع بررسي شود.
وي همچنين مصوبه در اين زمينه را كه پيش از اين رگولاتوري ارايه كرده بود، رد كرد و گفت: مصوبهيي در اين زمينه نداشتهايم و تعرفه 2.5ريال پيشنهاد اپراتورها بوده است و مردم از طريق شبكههاي اجتماعي و روابط عمومي نسبت به بالا بودن اين تعرفه اعتراض كردهاند.