به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳

وجود بيش از 72 هزار پروژه نيمه‌تمام صنعتي در كشور

رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با بيان آن‌كه بيش از 72 هزار پروژه نيمه‌تمام صنعتي در كشور وجود دارد، گفت: اين موضوع ناشي از نبود يك برنامه راهبردي در صنعت است.
کد خبر: ۳۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۰


خبر اقتصادی - رضا رحماني تصريح كرد: مشكل اصلي صنعت كشور هم‌اكنون نبود نقدينگي و مسايل مالي است كه دولت بايد براي اين موضوع تدابير مناسبي اتخاذ كند.

وي سپس بر ضرورت اولويت‌بندي پروژه‌هاي صنعتي نيمه‌تمام تاكيد كرد و افزود: تا گردش مالي به چرخه صنعت كشور بازنگردد، ركود حاكم بر كشور به هيچ عنوان حل نخواهد شد.

رحماني كيفيت و استاندارد را لازم و ملزوم يكديگر دانست و اظهار داشت: كشور از حيث قوانين و مقررات كمبودي ندارد بلكه بايد در حوزه فرهنگ و فرهنگ‌سازي در بخش كيفيت بيش از گذشته فعاليت كرد. رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس همچنين اضافه كرد: در قانون برنامه پنجم توسعه بيش از 30‌ماده به بحث كيفيت و استاندارد توجه دارد و مجلس نيز در قانون ارتقاي كيفيت خودرو و محصولات صنعتي، فضا را براي سازمان ملي استاندارد باز گذاشته است. وي با تاكيد بر اينكه براي رعايت كيفيت در محصولات و خدمات بايد عزم ملي ايجاد شود، گفت: حمايت از توليد ملي وجوه مختلفي دارد كه محور اصلي آن توجه به كيفيت است ضمن آن‌كه اقتصاد ملي، اشتغال و توسعه نيز در گرو توجه به توليد ملي است. رحماني سپس دغدغه اصلي كشور را ورود كالاهاي خارجي بي‌كيفيت دانست و گفت: توجه به كيفيت به معناي توجه جدي به توليد ملي است.
captcha