در غرفه نیسان، دو کوپه اسپرت قرار داشتند که هردو را مهندسین Nismo تیون کردهاند.
خبر اقتصادی - نیسان در نمایشگاه امسال سما با اینکه نه محصول جدیدی داشت و نه خبر تازهای برای هوادارانش ولی درعین حال هنوز هم بازدیدکنندگان از دیدن غرفهاش خسته نمیشدند! چراکه دو محصول دوستداشتنی در غرفه نیسان حضور داشتند.
به گزارش عصر خودرو، اولین کوپه اسپرت نیسان، یک دستگاه 370Z NISMO به رنگ سفید بود که قرارست بعنوان خودروی مارشال (Safety Car) در مسابقات امسال Continental Tire SportsCar Challenge در پیست Circuit of the Americas در آستین تگزاس حاضر شود. این خودرو برپایه مدلهای 2015 نیسان 370Z ساخته شده و پیشرانه 3.7 لیتری 350 اسبی آن نیز هیچ تفاوتی با مدلهای استانداردش ندارد.
دومین کوپه اسپرت نیسان، GT-R NISMO بود که مدل 2015 آن هماکنون با قیمت پایهای 150 هزار دلار درحال عرضه است. قلب 3.8 لیتری این گودزیلا با دو توربو میتواند 600 اسببخار قدرت به همراه 651 نیوتنمتر گشتاور را توسط یک گیربکس 6 سرعته دوکلاچه به هر چهارچرخ این خودرو منتقل کند.