به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

ادامه رکورد شکنی و یکه تازی نیسان لیف

نیسان لیف باز هم بخت اول پر فروش ترین خودروی الکتریکی ایالات متحده شناخته شد و هنوز سه ماه مانده به پایان سال درآستانه شکستن رکورد فروش خود در این کشور قرار گرفت.
کد خبر: ۳۳۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

خبر اقتصادی - تا ماه سپتامبر نیسان لیف فروشی 21822 دستگاهی را به ثبت رسانید که در مقایسه با فروش کلی سال گذشته (22610 دستگاه) فاصله چندانی ندارد. در واقع این خودرو رشدی 36 درصدی را در فروش سال جاریش داشته و گمان می رود که بتواند رقم نهایی فروش سال 2014 را به 30 هزار دستگاه برساند.

به گزارش پایگاه مجله ماشین، به گفته براندن جونز، مدیر فروش و بازاریابی نیسان الکتریک، در حال حاضر 20 مدل مختلف از خودروهای الکتریکی – هیبریدی در بازار ایالات متحده یافت می شود که در این میان لیف توانسته نزدیک ترین رقیب خود در ماه سپتامبر را با فاصله ای 50 درصدی پشت سر بگذارد. 

لیفت به کمک قیمت مناسب و برد حرکتی قابل قبولش به راحتی توانسته از سال 2010 تا کنون بازار را قبضه کند و رقیب  امریکایی خود یعنی شورولت ولت هیبریدی – الکتریکی را ناکام بگذارد.
captcha