به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
نماینده مجلس:

دولت ساماندهی پرداخت یارانه نقدی را زودتر آغاز کند

نکو تاکيد کرد:‌ دولت يازدهم که اقدامات خوبی را در عرصه‌های بهداشتی، سلامت و همچنين حمايت از توليد انجام داده است، می‌تواند ساماندهی پرداخت يارانه‌ای را هم زودتر و با همراهی مردم آغاز کند.
کد خبر: ۳۳۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

خبر اقتصادی - ابراهيم نکو نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راديو اقتصاد افزود: ‌اعتماد مردم به دولت ظرفيت خوبي فراهم کرده است و دولت مي تواند بدون مشکل اين مرحله را طي کند و انتظار داريم که زودتر ساماندهي شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ وي افزود : بانکهاي اطلاعاتي زيادي در کشور داريم که اطلاعات لازم را براي ساماندهي براي پرداخت يارانه نقدي فراهم مي کند.

عضو کميسيون اقتصادي گفت: طبق قانون دولت بايد فهرست متمولان را مشخص و آنها را از دريافت يارانه نقدي حذف کند و با اجراي قانون و حذف ثروتمندان از دريافت يارانه، برنامه اقتصادي را پيش برد.

ابراهيم نکو گفت: با حذف يارانه‌ بگيران از فهرست دريافت يارانه نقدي، منابع مالي خوبي براي پيشبرد اهداف اقتصادي‌ ايجاد مي شود و دولت براي اجراي طرح هاي مهم اقتصادي خود بايد قانون و حذف ثروتمندان از دريافت يارانه به طور کامل اجرا شود.
captcha