به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

ثبات قیمت گوشت گوساله در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی

رئیس اتحادیه گوشت گاوی از ثبات قیمت گوشت گوساله در آستانه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و گفت: به مناسبت این ایام، گوشت گوساله داخلی منجمد کارتونی کیلویی 16 هزار تومان در 21 مرکز در سطح تهران به مصرف کنندگان عرضه می‌شود.
کد خبر: ۳۳۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴

خبر اقتصادی - ‌علی خندان روی جوان با بیان اینکه قیمت گوشت گوساله در آستانه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی تغییری نداشته است.

به گزارش مهر وی اظهار داشت: به مناسبت این ایام گوشت گوساله داخلی منجمد کارتونی کیلویی 16 هزار تومان در  مغازه‌‌های بنکداری، فروشگاه‌های سپه ، سردخانه تهرانپارس، تعاونی پشتیبانی امور دام و ...( در 21 مرکز) به مردم عرضه می‌شود .

جوان افزود: برنج، مرغ، روغن و شکر دیگر اقلام غذایی هستند که به مناسبت این ایام در فروشگاه‌های مذکور به مصرف کنندگان عرضه می‌شوند.
captcha