به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

چهارمین کنفرانس بین‌المللی سرمایه‌گذاری‌ اسلامی برگزار می‌شود

چهارمین نشست بین‌المللی سرمایه‌گذاری‌های خرد اسلامی از فردا به مدت چهار روز در امارات با رویکرد کاهش فقر و توسعه اجتماعی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۳۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶
انجمن بین‌المللی سرمایه‌گذاری خرد اسلامی


خبر اقتصادی - ‌این رویداد به عنوان ابزاری کارا در راستای کاهش فقر و توسعه اجتماعی معرفی شده که درصدد است تا استانداردهای خود را از طریق آژانس‌های توسعه‌ای به اشتراک بگذارد.

به گزارش تسنیم، چهارمین نشست بین‌المللی سرمایه‌گذاری خرد اسلامی قرار است طی دو کارگاه آموزشی در تاریخ‌های 3 و 4 نوامبر، به ارائه استانداردهای این حوزه و تشریح موازین شرعی در ارتباط با استراتژی‌های بازاریابی اسلامی بپردازد.

موضوع این رویداد ارزیابی وسعت سرمایه‌گذاری خرد و پتانسیل آن در کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته است.

ایجاد فرصت‌هایی برای همکاری و تشریک مساعی با نهادهای یاری دهنده در امر سرمایه‌گذاری، سازمان‌های چند جانبه، سازمان‌های خیریه، سازمان‌های بشر دوستانه، موسسات سرمایه‌گذاری اسلامی، بحث پیرامون مدل‌های کسب‌وکار صنعت سرمایه‌گذاری‌های خرد، ادغام موسسات مالی اسلامی و نحوه سودآوری آنها با استفاده از راه‌حل‌های فنی و نوآوری در صنعت سرمایه‌گذاری‌های خرد اسلامی بخشی از موضوعات قابل طرح در این انجمن خواهد بود.
captcha