به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات:

صنایع کوچک کالاهای غیرانحصاری را نسیه بفروشند

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: شهرک‌های صنعتی برای پیدا کردن بازار خوب نیاز به شرکت‌های مدیریت به صادرات یا کنسرسیوم دارند و توصیه ما به این شهرک‌ها این است که اگر کالایی می‌فروشند که انحصاری نیست آن را نقدی نفروشند و به صورت نسیه ارائه دهند.
کد خبر: ۳۲۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
1410345134545_Dastjerdi-1.jpg

خبر اقتصادی - طاهر شه‌حامد در همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر صنایع کوچک اظهار کرد: در حال حاضر کمتر از 10 درصد از حجم صادرات تامین مالی می‌شود و این درحالی است که در دنیا این رقم به بالای 60 درصد می‌رسد و این 10 درصدی که تامین مالی می‌شود نیز با نرخ‌های بسیار بالا بیش از 30 درصد است و مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده است.

به گزارش ایسنا وی ادامه داد: تولیدکنندگان با منابع بسیار کم در بازارهای جهانی با رقبایی فعالیت می‌کنند که نرخ‌های صادرات آن‌ها با حدود دو درصد تامین مالی می‌شود.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران تاکید کرد: جای تاسف دارد که ما نمی توانیم شرایطی را ایجاد کنیم که تامین مالی در شرایط مناسب در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

شه‌حامد با اشاره به اقدامات صندوق ضمانت صادرات ایران به منظور حمایت از تجار ایرانی گفت: هدف این است که پا به پای تجار و تولیدکنندگان چه قبل از صادرات و چه بعد از صادرات گام برداریم؛ به طوری که اگر تولیدکنندگان نیاز به نقدینگی دارند صندوق نیاز آن‌ها را برطرف خواهد کرد.

وی ادامه داد: با ابزارهای مختلف در کنار تولیدکنندگان و صادرکنندگان هستیم و اگر در شرایط خاص بخواهند کالای خود را پس از صادرات نیز حمایت کنند صندوق برای گرفتن موانع از کشورهای خارجی کنار آن است.

وی اظهار کرد:‌ از طریق خرید بین اسناد صادراتی، سرویس‌های ویژه را برای صادرکنندگان در نظر گرفته‌ایم.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران یادآور شد: در حال حاضر بیش از 70 درصد صادرات به پنج کشور و حدود 70 درصد واردات از پنج کشور دیگر صورت می‌گیرد.
captcha