به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری:

عمده محصولات فرهنگی محرم چینی است

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری گفت: برخی از محصولات فرهنگی ایام محرم داخلی است اما بخش اعظم آن وارداتی است چون تولید آنها در داخل صرفه اقتصادی ندارد.
کد خبر: ۳۲۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰
1414223101894_80.jpg

خبر اقتصادی - ‌ابراهیم درستی اظهار کرد: به دلیل این‌که بیشتر محصولات ایام محرم مثل طبل و سنج از مبادی غیرقانونی وارد می‌شود، قیمت مشخصی ندارد و نمی‌توان تعرفه ای را برای آن تعیین کرد.

به گزارش ایسنا، وی اظهار امیدواری کرد روزی تمام این محصولات در کشور تولید شود و با مبانی قانونی کشورمان نیز مطابقت داشته باشد.

درستی با بیان اینکه نمی‌توان گفت چند درصد از محصولات فرهنگی محرم وارداتی و چه میزان صادراتی است، گفت: بورس فروش محصولات ایام محرم در میدان بهارستان و میدان امام خمینی است و مردم می‌توانند برای تهیه این لوازم به این مراکز مراجعه کنند.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری اظهار کرد: قیمت این‌گونه اقلام را مغازه‌داران تعیین می‌کنند ولی کیفیت،جنس و یا زیبایی آنها از مواردی است که مبنای قیمت‌گذاری است.

وی موضوع تداخل صنفی را از چالش‌های مهم در این رسته عنوان کرد و افزود: بحث تداخل صنفی در برخی واحد‌های صنفی از حدود یک دهه پیش وجود داشته و در این رسته نیز این موازی‌کاری را شاهد هستیم.

درستی تصریح کرد: تداخل در این رسته در ایام محرم افزایش می‌یابد که البته نظارت اتحادیه باید افزایش یابد و امیدواریم با ادغام اتحادیه های موازی این معضل را به حداقل برسانیم.
captcha