به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
به منظور گسترش استفاده از انرژیهای تحدیدپذیر انجام می شود

نصب توربین بادی در ایستگاههای مخابراتی لرستان

پس از امکان سنجی‌های اولیه، در سه ایستگاه مخابراتی شرکت خطوط لوله و مخابرات لرستان توربین بادی نصب می شود.
کد خبر: ۳۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰

 خبر اقتصادی - ‌رئیس واحد مهندسی برق خطوط لوله و مخابرات منطقه لرستان گفت: به منظور استفاده از انرژیهای نو در صنعت نفت در ایستگاههای مخابراتی ویسیان، چول و زاغه این منطقه توربین بادی نصب می‌شود.

به گزارش شانا، علی کرمی با اشاره به حضور کارشناسان شرکت طرف قرارداد از ایستگاه مخابراتی ویسیان تصریح کرد: در بازدید و کارشناسی اولیه، این سایت از نظر سرعت باد برای نصب توربینهای بادی مناسب تشخیص داده شد.

وی افزود: پس از امکان سنجی نصب، نوع و قدرت، مختصات جغرافیایی و هزینه‌های برق مصرفی ایستگاههای یاد شده، نسبت به نصب توربین در آنها اقدام می‌شود.

براساس این گزارش، توربین بادی به توربینی گفته می‌شود که برای تبدیل انرژی جنبشی باد به انرژی مکانیکی به کار می‌رود که توان بادی نام دارد.

توربین‌های بادی در دو نوع با محور افقی و عمودی ساخته می‌شوند؛ توربین‌های بادی کوچک برای کاربردهایی مانند شارژکردن باتریها و یا توان کمکی در قایقهای بادبانی مورد استفاده قرار می‌گیرند، در حالی که توربین‌های بادی بزرگتر با چرخاندن ژنراتور، به عنوان یک منبع تولید انرژی الکتریکی به‌شمار می‌روند.
captcha