به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
با رأی منفی به یک طرح فوریتی صورت گرفت

مخالفت مجلس با کاهش 50 درصدی حق مأموریت سفرهای خارجی

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با بررسی فوریتی طرح کاهش 50 درصدی حق مأموریت سفرهای خارجی مخالفت کردند.
کد خبر: ۳۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۰
 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری را مورد بررسی قرار دادند. در ماده واحده طرح مذکور آمده است یک تبصره به ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/1386 و اصلاحات بعدی آن به شرح ذیل الحاق می‌شود. این مصوبه از تاریخ تصویب لازم‌الاجرا است.

تبصره- حق فوق‌العاده ماموریت سفرهای خارجی برای مقامات و کارکنان به 50 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش فارس، بعد از اظهار نظر موافقان و مخالفان محمدرضا باهنر دو فوریت طرح مذکور را به رای مجلس گذاشت و نمایندگان با 84 رای موافق، 68 رای مخالف و 22 رای ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در مجلس با بررسی دو فوریتی این طرح مخالفت کردند.

بر همین اساس باهنر یک بار دیگر یک فوریت این طرح را نیز به رای مجلس گذاشت و این بار هم نمایندگان با 82 رای موافق و 62 رای مخالف و 19 رای ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در مجلس با یک فوریت طرح هم مخالفت کردند.
captcha