به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
نماینده ماهشهر مطرح کرد

آمریکا بدنبال ایجاد آشفتگی در بازار نفت است

نماینده مردم ماهشهر در مجلس گفت: آمریکا پس از شکست‌های خود در منطقه خاورمیانه در مقابله با بیداری اسلامی با بازی جدید خود در بازار نفت به دنبال جبران شکست قبلی خود است.
کد خبر: ۳۰۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸
oil_iranoman[1].jpg

خبر اقتصادی - ‌حبیب آقاجری در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: همواره آمریکا در منطقه و در جهان نوعی شیطنت را پشتیبانی می‌کرد و امروز با ایجاد آشفتگی و کاهش قیمت در بازار نفت می‌خواهد شرایط انرژی را در دنیا بر هم بزند و عربستان سعودی با افزایش تولید خود با آمریکا در این مورد نیز همکاری جدی دارد.

نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: همواره رهبری با کاهش وابستگی به نفت و توان چانه‌زنی و استفاده از قدرت انرژی کشور در بحران‌های جهانی تاکید داشتند اما متاسفانه مسئولین در اجرای این تاکیدات کوتاهی کردند و امروز نگرانی‌هایی بر اثر کاهش قیمت نفت به وجود آمده است اما هنوز هم برای کاهش وابستگی به نفت و بازگشت به تاکیدات رهبری دیر نیست.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌ ما انتظار بیشتری از مسئولین وزارت نفت داشتیم و باید وزیر نفت برای بهبود شرایط بحرانی در قیمت‌ها هر چه سریعتر درخواست جلسه فوق‌العاده اوپک را داشته باشد و اگر در شرایط فعلی اوپک نخواهد جلسه فوق‌العاده برگزار کند پس چه زمانی می‌خواهد از این ابزار خود استفاده نماید.

آقاجری ادامه داد: ایران می‌تواند با همکاری کشورهای مستقل عضو اوپک نظیر ونزوئلا و کشورهای تاثیرگذار خارج از اوپک نظیر روسیه پیش از تشکیل اجلاس اوپک و به نظر من اجلاس فوق‌العاده نقش خود را برای کاهش قیمت‌ها و تعدیل بازار تقاضا ایفا نماید.

نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به نقش حکومت خودخوانده داعش در آشفتگی بازار، گفت: داعش نیز که زاییده آمریکاست امروز با فروش نفت با قیمت بسیار نازل و ایجاد بازار سیاه در جهت منافع آمریکا حرکت می‌کند و ادامه این روند می‌تواند به کشورهایی که بودجه‌ وابسته به نفت دارند زیان جدی وارد کند.
captcha