معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به قطع موقت انشعاب مشترکان پرمصرف بالای ٥٠ مترمکعب که در مردادماه و شهریورماه امسال صورت گرفت، گفت: در زمان حاضر درصددیم با مشترکانی که بیش از ٣٠ و ٤٠ مترمکعب آب در ماه مصرف می کنند، برخورد کنیم.

خبر اقتصادی - به گزارش ایرنا، سیدرسول باقری با بیان اینکه در شش ماه نخست سال از مشترکان خواستیم ٢٠ درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند، گفت: تنها پنج تا شش درصد صرفه جویی توسط مردم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: درصورتی که باران نبارد، وضعیت منابع آب تهران پیچیده تر می شود؛ فعلا در وضعیت زرد قرار داریم، به این معنا که مصرف و تولید آب سربه سر است.
معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر اینکه درصورت بارش باران در وضعیت زرد باقی می مانیم، گفت: اگر باران نبارد، تهران وارد وضعیت قرمز می شود به این معنی که مصرف بیش از تولید خواهد شد.
باقری با بیان اینکه امیدمان به آسمان و رفتار مردم است، گفت: همچنان از مردم تقاضا داریم که مصرف خود را ٢٠ درصد کاهش دهند.
وی درمورد اقدام های شرکت آب و فاضلاب درباره مدیریت منابع آبی و مصرف، خاطرنشان کرد: کارهای فرهنگی در این زمینه صورت گرفت؛ مشترکان پرمصرف شناسایی شدند و مصرف مشترکانی که بیش از ٥٠ مترمکعب آب استفاده می کردند را محدود کردیم که ممکن است این محدودیت در روزهای آینده شدیدتر هم بشود.
معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پایان در مورد برنامه شرکت آب و فاضلاب برای گذر از پاییز در تهران، گفت: همان برنامه هایی که در تابستان در دستور کار قرار گرفته است، ادامه خواهد یافت و ممکن است محدودیت آب رسانی به مشترکان پرمصرف شدیدتر شود.