به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

لرستان، نیازمند سالانه به 4000 میلیارد تومان اعتبار برای سرمایه‌گذاری

رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد گفت:‌ لرستان سالانه به 4000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد.
کد خبر: ۲۹۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۹
20447.jpg

خبر اقتصادی - به گزارش ایسنا، «حسین صلاح‌ورزی» در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور روسای اتاق بازرگانی، افزود:‌ متأسفانه در لرستان، علیرغم وجود پتانسیل‌ها و فرصت‌های الهی در حوزه‌ی منابع آب، معادن، کشاورزی و جاذبه‌های گردشگری طی سال‌های گذشته با یک عقب‌ماندگی انباشته شده مواجه شده است.

وی با اشاره به این‌که لرستان در سال‌های گذشته از وضعیت مساعدی بهره‌مند نبوده است، خاطرنشان کرد:‌ این شرایط ناشی از عدم سرمایه‌گذاری کافی در استان است که سبب شده نرخ بیکاری در لرستان زیاد باشد.

رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد اظهار کرد:‌ براساس آخرین بررسی‌ها لرستان سالانه به 3.5 تا 4000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد که از وضعیت نامناسب کنونی خارج شود.

صلاح‌ورزی اظهار کرد:‌ کمبود اعتبارات و اصل 44 عملاً باعث شد که از سوی دولت‌مردان توجه کمتری به لرستان شده و این استان از بسیاری شاخص‌ها جا بماند.

وی با بیان این‌که یکی از علل عدم سرمایه‌گذاری در لرستان عدم سهولت کسب و کار بوده است، خاطرنشان کرد: طی یکسال گذشته با کمک استاندار فضای جدیدی در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری در این استان گشوده شد و شرایط کسب و کار بهبود یافت.

رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد تصریح کرد: در اتاق استاندار لرستان همیشه به روی سرمایه‌گذاران باز بوده و سرمایه‌گذاران به راحتی می‌توانند با ایشان دیدار کنند.

صلاح‌ورزی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مقام ارشد لرستان با بخش خصوصی تعامل بسیار خوبی داشته و فضای امیدوارکننده‌ای برای ورود این بخش به قسمت‌های تولیدی را باز کرده است.
captcha