به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

هشدار نسبت به تصرف بازار روسیه از سوی ترک‌ها

رییس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی ایران گفت: پس از امضای تفاهم‌نامه بین ایران و روسیه،‌ اتفاق خارق‌العاده‌ای رخ نداده و مشکلات همچنان پابرجاست. درصورتیکه اگر مسئولان از ایجاد تسهیلات برای این بازار غافل شوند،‌ رقبای ترک خلأ بازار را پر می‌کنند و این بازار را از دست می‌دهیم.
کد خبر: ۲۹۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
hariri.jpeg

خبر اقتصادی - مجیدرضا حریری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بازار روسیه و فرصت تجاری ناشی از قطع ارتباط روسیه و غرب اظهار کرد: پس از امضای تفاهم‌نامه بین ایران و روسیه،‌ اتفاق خارق‌العاده‌ای رخ نداده و تجار مشکلات قبلی مثل نقل و انتقالات بانکی و مشکلات حمل و نقلی را دارند.

وی گفت: افزایش 34 درصدی واردات در شش ماه نخست امسال در شرایطی رخ داده که مشکل نقل و انتقالات بانکی ناشی از تحریم هنوز پابرجاست.

حریری اظهار کرد: 15 درصد از واردات شش ماهه نخست امسال مربوط به واردات کالاهای مصرفی و مابقی مربوط به مواد اولیه، ماشین‌آلات و کالای واسطه‌ای است.

رییس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: پنج کشور اولی که محصولات از آنها وارد ایران می‌شود چین، امارات، ترکیه، هند و کره هستند.
captcha