به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی اعلام کرد

وجود 16.3 میلیون نفر بیکار دائم در کشورهای عضو OECD، افزایش دو برابری بیکاری از سال ۲۰۰۷

سازمان توسعه همکاری‌های اقتصادی اعلام کرد 16.3 میلیون نفر بیکار دائم در کشورهای عضو سازمان توسعه همکاری‌های اقتصادی وجود دارد که از سال ۲۰۰۷ تاکنون دو برابر شده است.
کد خبر: ۲۹۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
خبرگزاری فارس: وجود 16.3 میلیون نفر بیکار دائم در کشورهای عضو OECD/ افزایش دو برابری بیکاری از سال ۲۰۰۷

خبر اقتصادی - به گزارش فارس، سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی هشدار داد بیکاری طولانی مدت در بسیاری از کشورها به دلیل بحران‌های اقتصادی تثبیت می‌شود و برگشت بیکاران به کار زمانی که شواهد بهبود اقتصادی دیده نمی‌شود بسیار سخت خواهد بود.

سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی در گزارش سالانه خود اعلام کرد: بیکاری دائم در بسیاری کشورها به اوج رسیده است و به عنوان عامل نگرانی در این کشورها است.

این گزارش نوشت در 34 کشور عضو سازمان توسعه و همکاری‌ها اقتصادی حدود 16.3 میلیون نفر یعنی یک سوم جمعیت بیکاران در سه ماهه نخست امسال بیکار دائم بودند.

سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی اعلام کرد:تعداد بیکاران دائم از سال 2007 تاکنون دو برابر یعنی 58 درصد اضافه شده است این افزایش بیکاری قبل از بحران بدهی منطقه یورو و سقوط اقتصاد جهانی رخ داده است. 

برای کشورهای که بیشترین افزایش بیکاری را داشتند شواهد بارزی مبنی بر اینکه بخشی از آنچه که اساسا افزایش دوره‌ای  بیکاری به ساختار تبدیل شده است وجود دارد و به همین دلیل  روند برگشت این بیکاری را حتی طی بهبود اقتصادی  سخت‌تر خواهد کرد

سازمان توسعه و همکاری اقتصادی به کاهش رشد دستمزدها در منطقه یوروهشدار داد یعنی منطقه‌ای که نگرانی‌های کاهش تورم بیش از حد نیز وجود دارد.

نرخ میانگین رشد دستمزد سالانه از 2.1 درصد از  زمان آغاز بحران در سال 2009 به 0.1 درصد رسیده است

این گزارش نشان داد درسال 2010 در تمام کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی نصف کارگران ارزش واقعی افت درآمدهای خود را ملاحظه کردند.

captcha