به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

پرداخت 4 هزار میلیاد تومان تسهیلات در بافت فرسوده

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون 4 هزار میلیارد تومان در بافت فرسوده تسهیلات پرداخت شده است، گفت: ارایه تسهیلات در بافت های فرسوده شهری امسال نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.
کد خبر: ۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۷
مجید کیان پور در گفتگو با مهر با بیان اینکه تاکنون 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات در بافت فرسوده پرداخت شده است، گفت: حدود 40 درصد از این مبلغ به پلاک های بافت فرسوده در تهران پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه در شهر تهران حدود 3268 هکتار بافت فرسوده مصوب شهری داریم، اظهار داشت: سال گذشته حدود 34 هزار و 500 واحد به بانک معرفی شدند که امسال این رقم با رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی به افزایش تقاضاهای جدید و موثر در بافت فرسوده شهری اشاره کرد و افزود: باتوجه به طرح تفصیلی و مکانیزم های تشویقی که در بافت فرسوده در نظرگر فته شده است، امسال رشد تسهیلات را در شهر تهران داشتیم.

کیان پور تصریح کرد: از محل خط اعتباری مسکن مهر و منابع داخلی بانک ها به 200 هزار واحد مسکونی در کل کشور تسهیلات داده می شود که 100 هزار واحد از طریق 6 بانک و 100 هزار واحد دیگر از طریق خط اعتباری مسکن مهر در بانک مسکن توزیع می شود.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در خصوص اینکه آیا افزایش قیمت مصالح ساختمانی تاثیری در ساخت و ساز بافت فرسوده داشته است، بیان کرد: افزایش قیمت مصالح ساختمانی بی تاثیر نبوده است اما بطور حتم این رشد قیمت ها یک رقمی و زیر 10 درصد بوده است و ما فکر نمی کنیم که در بافت فرسوده تاثیر زیادی داشته باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش ارزش افزوده و توجیه اقتصادی در بخش مسکن، بطور حتم احداث بنا در بافت فرسوده، افزایش قیمت در بخش مصالح ساختمانی را هم پوشش می دهد.
 
کیان پور با اشاره به درخواست کارگروه مسکن برای افزایش تسهیلات در بافت های  فرسوده به 30 میلیون تومان، اظهار داشت: هنوز موفق نشدیم که این مصوبه را از شورای پول و اعتبار بگیریم اما به دنبال این هستیم که به زودی بررسی و اجرایی شود.

captcha