به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
شرکت نفتی انگلیسی:

دارایی‌های ما در سوریه دست نخورده است

شرکت نفتی انگلیسی "گلف‌سندز پترولیوم" اعلام کرد اگرچه فعالیت این شرکت در سوریه به دلیل تحریم‌های اقتصادی علیه دمشق به حالت تعلیق درآمده، اما داراییهای این شرکت در شمال شرق سوریه در امنیت است.
کد خبر: ۲۹۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

خبر اقتصادی - به گزارش ایسنا شرکت گلفسندز پترولیوم یکی از آخرین بازماندگان شرکتهای تولید انرژی فعال در سوریه است اما به دلیل بروز جنگ داخلی در این کشور، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورده است.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: تحریمهای اقتصادی علیه دمشق باعث شده تا فعالیتهای این شرکت در بلوک 26 به حالت تعلیق درآید و این شرکت تاکنون درآمدی نداشته است.

ریچارد مالکولم، مدیر اجرایی گلف‌سندز پترولیوم گفت: به رغم اتفاقات تاسف بار در سوریه، ما خیلی خوش شانس بودیم که تاسیسات شرکت در شمال شرق این کشور هنوز دست نخورده و امن است.

وی افزود: ما به محض لغو تحریم‌ها آماده از سرگیری عملیات کنترل و تولید در بلوک نفتی 26 هستیم.

گروه تروریستی داعش کنترل بخش‌هایی از شمال شرق سوریه را در دست گرفته است.

این گروه تروریستی اعلام کرده به منظور تامین نیازهای مالی خود نفت سوریه را در بازار سیاه به فروش می‌رساند.

شرکت گلف سندزپترولیوم در سال 2012 اعلام کرد با مشارکت شرکت نفت دولتی سوریه روزانه چهار هزار بشکه نفت در بلوک 26 در شمال شرق سوریه تولید می‌کند. این شرکت اعلام کرده از آنجا که شرایط جاری در سوریه خارج از کنترل است نمی‌تواند به تعهدات خود در زمینه تولید نفت در این کشور پایبند باشد.
captcha