به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر راه وشهرسازی:

مشکلات مالی، پرداخت تسهیلات بانکی احیای بافتهای فرسوده را متوقف کرد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: به دلیل مشکلات به وجود آمده برای بانکهای عامل، پرداخت تسهیلات احیای بافتهای فرسوده شهرها متوقف شده است.
کد خبر: ۲۹۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳


خبر اقتصادی - محمد سعید ایزدی گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه تسهیلات بانکی احیای بافتهای فرسوده در سالهای اخیر به عنوان یک ابزار کارآمد مورد توجه مردم قرار گرفته است، افزود: از سال گذشته تاکنون به دلیل مشکلات مالی شبکه بانکی مقرر شد بانکهای عامل تسهیلات را ازطریق منابع داخلی خود تامین کنند.

وی ادامه داد: با این وجود از مجموع 200 هزار فقره سهمیه ابلاغی فقط 35 هزار فقره تشکیل پرونده شده که از این تعداد تنها شمار اندکی اجرا شده و در واقع می توان گفت پرداخت تسهیلات به صفر رسیده است. 

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی و عمران و بهسازی شهری ایران بیان کرد: از سال 86 پرداخت تسهیلات بانکهای عامل به عنوان یکی از ابزارهای اصلی نوسازی و کارآمد تا سال 91 روند صعودی داشت. 

ایزدی تاکید کرد: با توجه به محدودیت در پرداخت اعتبارات و منابع مالی دولت، احیای بافت فرسوده با حمایت شهرداریها تداوم می یابد.

وی گفت: در شرایط موجود بیش از 77 هزارهکتار بافت فرسوده در 495 شهر شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم برای تسریع در عملیات احیای این میزان بافت از منابع مالی و مشارکت بخش خصوصی و منابع و همکاری سایر دستگاههای دولتی استفاده کنیم . 

وی با بیان اینکه مردم مخاطبان اصلی احیای بافتهای فرسوده در کشور هستند، گفت: تسهیلات مصوب امسال 200 هزار فقره است که ازطریق بانک مرکزی به بانکها ابلاغ شده ولی به دلیل مشکلات بانکهای عامل، این سهمیه پرداخت نشده است و پیگیر اجرای این مصوبه و سهمیه هستیم .

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی وعمران و بهسازی شهری ایران در عین حال تصریح کرد: امیدواریم با بسته پیشنهادی که به دولت ارائه شده است، سهمیه جداگانه برای تسهیلات احیای بافتهای فرسوده کشور ازطریق ما به التفاوت سود بانکی که دولت می تواند در اختیار بانکهای عامل قرار دهد، در نظر گرفته شود.
captcha