اگر چه حدود 37 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی کشور در سالجاری به تصویب رسیده است، اما با توجه به شرایط موجود، پیش بینی می شود تا پایان سال تنها 10 هزار میلیارد تومان از کل بودجه عمرانی کشور تحقق یابد.
خبراقتصادی: براساس قانون در حدود 14.5 درصد از درآمد حاصل از فروش نفت و گاز در اختیار وزارت نفت قرار دارد که با توجه به افزایش نرخ ارز پیش بینی می شود درآمد دولت از این محل با افزایش قابل ملاحظه ای روبرو شود.
غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اعلام این مطلب، گفت: کسری بودجه دولت در سالجاری 54 هزار میلیارد تومان برآورد شده است نه 74 هزار میلیارد تومان.
وی در گفتگو با مهر درخصوص رقم دقیق کسری بودجه دولت در سال جاری اظهارداشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، پیش بینی می شود کسری بودجه دولت در سال جاری در حدود 54000 میلیارد تومان باشد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درادامه با اشاره به اینکه درحدود 37 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی کشور در سالجاری به تصویب رسیده است، گفت: با توجه به شرایط موجود، پیش بینی می شود تا پایان سال تنها 10 هزار میلیارد تومان از کل بودجه عمرانی کشور تحقق یابد.
به گفته مصباحی مقدم، دولت پروژه های بزرگی در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی در دستورکار دارد که علاوه براستفاده از منابع دولتی از منابع اختصاصی خود برای اجرای آنها سرمایه گذاری می کند.
این نماینده مجلس در ادامه میزان بودجه مصوب برای اجرای طرحهای مهر ماندگار را 7300 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده، قرار است این بودجه تا پایان سال به صورت 100 درصد تحقق پیدا کند.