به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رییس مجمع واردات کشور مطرح کرد؛

عرضه مواد غذایی خارجی تاریخ مصرف گذشته در بازار

بیشتر این مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته هستند که متاسفانه پس از اعمال تغییرات در تاریخ مصرف، در بازار عرضه می‌شود.
کد خبر: ۲۹۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰
عرضه مواد غذایی خارجی تاریخ مصرف گذشته در بازار
خبر اقتصادی - رییس مجمع واردات کشور در رابطه با وجود مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در بازار، گفت: متاسفانه این کالا‌ها بدون نظارت و بصورت قاچاق وارد ایران شده است.

محمد حسین برخوردار در گفتگو با ایلنا، با اشاره به وجود بازارهای مرزی و عدم کنترل لازم بر این بازار‌ها، اظهار کرد: در بازارهای مرزی کنترل لازم به عمل نمی‌آید به همین خاطر است که مواد غذایی بصورت قاچاق و با حجم بسیار زیادی وارد ایران می‌شود.

وی تاکید کرد: بیشتر این مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته هستند که متاسفانه پس از اعمال تغییرات در تاریخ مصرف، در بازار عرضه می‌شود.

رییس مجمع واردات کشور در خصوص مصرف مواد غذایی وارداتیکه تاریخ مصرف آن ها گذشته است، گفت: متاسفانه برخی از سودجویان برای کسب منافع مالی بیشتر اقدام به واردات محصولات غذایی می کنند که از تاریخ مصرف آن مدت ها گذشته است و سپس انان با تغییر در تاریخ مصرف ان را به بازار کشور ترزیق می کنند که این اقدام سلامتی مردم را به خطر انداخته است. 
captcha