مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به توجه ویژه این سازمان به صنعت گردشگری گفت: صنعت گردشگری تاثیر بسزایی در اشتغال منطقه دارد.

خبر اقتصادی - به گزارش ایرنا'اسماعیل زمانی'روزیکشنبه درهمایش تجلیل ازفعالان گردشگری مناطق آزاد کشور درسالن آمفی تئاتر اتاق صنعت،معدن،تجارت و کشاورزی خرمشهر افزود: استعدادهای بالقوه ای در صنعت گردشگری ایران وجود دارد که قطعا در جذب سرمایه گذاران موثر خواهند بود.
وی وجود جاذبه های جغرافیایی مناسب در ایران را یادآورشد و گفت: گردشگران مذهبی از کشورهای مختلف می توانند منطقه آزاد اروند را به عنوان پایگاهی برای رفتن به سایر نقاط ایران انتخاب کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه منطقه آزاد اروند می تواند پل ارتباطی کشورهای منطقه باشد، افزود: گردشگری در تمام زمینه ها از جمله طبیعت، تاریخ، سلامت و سایر حوزه ها می تواند باعث ایجاد اشتغال شود.
وی اظهار کرد: منطقه آزاد اروند گذرگاه و نقطه اتصال کشورهای همجوار به مناطق و جاذبه های گردشگری ایران از جلمه گردشگران مذهبی و طبیعت می باشد.
در این آیین 12 نفر از فعالان صنعت گردشگری مناطق آزاد کشور تجلیل شدند.
در این همایش، گروه نمایشی آیین سنتی 'آذر نیلوفران' از منطقه آزاد ارس، گروه فرهنگی و هنری نجوم از شهرستان سوسنگرد، گروه سنتی جزیره از منطقه آزاد قشم، گروه آذربایجان و گروه چابهار هنرهای موسیقی سنتی خود را اجرا کردند.