بازگشایی مدارس در روز های اول مهر ماه، یکی از مناسبت های پر دغدغه مدیران شهری برای کنترل ترافیک و رسیدگی به معضلات فنی خودروها در سطح شهر است.
خبر اقتصادی - بازگشایی مدارس در روز های اول مهر ماه، یکی از مناسبت های پر دغدغه مدیران شهری برای کنترل ترافیک و رسیدگی به معضلات فنی خودروها در سطح شهر است.
در این راستا شركت اطلس خودرو به منظور ايجاد اطمينان و آرامش خاطر براي خانواده كيا همزمان با روزهاي نخستين بازگشايي مدارس و در روزهاي اول و دوم مهر ماه طرح مانور امداد را در نقاط پرتردد شهرهاي كشور برگزار مي کند.
این شرکت با آغاز فصل پاييز و به صدا در آمدن زنگ مدارس براي شروع سال تحصيلي ديگر، همگام با شور و شعف دانش آموزان و دغدغه هاي بي پايان پدران و مادران، در کنار آن هاست تا این روزهای خاطره انگیز برای آن ها توام با آرامش خیال سپری شود.
گروه امداد سیار اطلس خودرو که در 33 نقطه استراترژیک شهر تهران و سایر شهرهای کشور مستقر است، همچنین با ارائه هدایایی به دانش آموزان در مدارس، در جشن آن ها شریک است.